Hindistan Cevizi Yağı Mucizesi !



Hindistan cevizi yağı


Tam anlamıyla mucizevi bir yağ! Büyük ısrarlar sonucu daya
namayıp aldığım adeta sihirli bir ürün. Vücut, saç, el, yüz... Yaptığım birçok maske ve bakım kürleriyle benden tam puan aldı diyebiliriz. Aşağıda Hindistan cevizi yağının nerelerde kullanıldığından bahsedeceğim. Keyifli okumalar :)

Saçlar için ;

Ürün soğuk bir ortamda tutulduğunda katı, ev ortamında tutulduğunda sıvı hali alıyor.(Saçlarda sıvı hali tavsiye ederim) Kıvırcık, kuru ve elektriklenen saçlarıma uyguladım ilk önce ürünü. Diplerden masaj yaparak uçlara kadar iyice yedirdikten sonra istediğiniz kadar saçlarınızda bekletebiliyorsunuz. Ne kadar uzun süre beklerse o kadar faydalı hatta. Daha sonra duştayken şampuanla yıkamadan önce soğuk suyla arındırmanızı tavsiye ederim yoksa duştan sonra dipleri yağlı kalmış hissi veriyor. Benim saçlarıma verdiği etkiyi çok sevdim. Saçlara inanılmaz yumuşak ve parlak bir görüntü veriyor. Hatta saç çıkardığını bile söyleyebilirim.

Yüz için ;

Yüzdeki renk tonunu eşitlemeye ve yüzü yumuşacık yapmaya birebir. Üstelik ürünü maske şeklinde kullanarak daha faydalı hale de getirebiliriz :

-1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı

-1 çay kaşığı bal

-1 tatlı kaşığı limon

Bu maske sayesinde yüzdeki siyah nokta ve sivilcelerin azalmasını sağlıyor. Aynı zamanda colde parlaklık kazandırıyor.

Gözaltına uygulanacak yarım saatlik masaj ile göz altı çizgilerinden ve morluklarından kurtulmak da mümkün.

Vücut için ;

Kuru ciltleri nemlendirmek için kullanılabilir. Üstelik makyaj çıkarmada da kullanılabiliyor.

Ürünün fiyatı ;

Gratisten Shiffa Home marka yağı indirimsiz 28 Liraya almıştım. Fakat internet sitelerinde daha uygun fiyata bulunabilir.

Yemeklerde kullanım ;


Sıvı haliyle salatalara, katı haliyle yemeklerde kullanılabilir. Trans yağlara oranla çok daha faydalı olduğu da söyleniyor. Metobolizmayı hızlandırması ürünün faydalı özelliklerinden sadece biri... Antibakteriyel özelliği sayesinde de bir bardak suyun içine katılan 1 tatlı kaşığı yağ ağız kokusunu da önlüyor.

Yorum kısmında kendi uyguladığınız kürleri, farklı uygulama alanlarını veya eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz :)

Yorumlar