Ücretsiz Ürün Denemek İsteyenler Buraya; Denebunu.com

Bu yazımda ücretsiz bir şekilde ürün denemenizi sağlayan sitelerden biri olan denebunu.com 'dan bahsetmek istiyorum. Yeni ürünler keşfetmek, satın almadan önce de denemek isteyen biriyseniz gerçekten tam size göre bir site :) Tüm bunların yanında bu deneyimi ücretsiz olarak yaşatıyor denebunu.com. Sizden denediğiniz ürünler karşılığında da yorumdan başka birşey beklenmiyor.



Nedir bu Denebunu.com ?

Ayda 1 kez o ayın ismini almış kutular ( Kasım kutusu, Ocak kutusu vb.) sizin profilinize uygun ürünlerle dolduruluyor ve ücretsiz bir şekilde evinize kadar teslim ediliyor. Profiliniz ise siteye üye olurken sorulan birkaç soru ile oluşturuluyor. Çocuğunuz var mı? Kaç yaşındasınız? gibi gayet basit ve temel sorular bunlar. 




Her ay kutu geliyor mu ?

Bu tamamen o ay içerisinde sizin profilinize göre ürün olup olmamasına bağlı bir durum aslında. Tabi bir de profilinizle ilgili soruları tam ve doğru şekilde doldurmanız çok önemli. Bu şekilde kutu alma şansınız artıyor. Tüm bunların yanında e-postanızı veya sitenizde açmış olduğunuz hesabınızı sürekli kontrol etmekte fayda var. Çok fazla üyesi olan bir uygulama olduğu için ücretsiz kutular kısa sürede tükenebiliyor.



Kutulardan ücret talep ediliyor mu ?

Kargo da dahil olmak üzere gönderilen hiçbir şeyden ücret talep edilmiyor. Firmaların yeni çıkardıkları ürünleri müşterilerine denetip yorum almak üzerine kurulu bir sistem olduğu için denebunu.com burada sadece aracılık görevinde bulunuyor ve ürünler kendilerine firmalardan zaten ücretsiz şekikde bu amaçla gönderildiği için aracıya da bir maliyeti olmuyor. Bunun sonucu olarak kutuları size ücretsiz şekilde ulaştırabiliyorlar.

Daha önce kutu aldınız mı ?

Evet daha önce Ekim ayına ait bir kutu aldım ve yukarıda yazılanları bu tecrübenin karşılığı olarak sizlere tavsiye amacıyla yazdım :) Bu kutudan çıkanları ve süreci sizlerle sonraki yazılarımda paylaşmayı ihmal etmeyeceğim. Son olarak yukarıda yazdıklarım tamamen benim deneyimim olduğu için gönül rahatlığıyla ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz. Görüşmek üzere..

Siteye üye olmak için : Denebunu.com

Yorumlar